Helaas, het event is vol, je kunt je niet meer aanmelden.

Wat als je zou kunnen voorspellen hoe een gesprek zal eindigen?

Wat als mensen ja zeggen tegen je bedrijf, aanbieding of product?

Wat zou dat voor jou betekenen?

Ik merk dat mensen in hun werk of bedrijf elke week wel een keer tegen een de volgende punten aanlopen

  • Een collega die zijn of haar afspraken niet nakomt of geen reactie geeft terwijl je die wel verwacht

  • Je bespreekt een fantastisch goed voorstel alleen reageert de rest niet enthousiast op je plan

  • Je bent bezig met iets te optimaliseren op je afdeling en het loopt niet lekker waardoor je je medewerkers stuk voor stuk ziet afhaken

  • Een offerte waardoor je een mooie omzet gaat maken, gaat aan je neus voorbij

  • Ook jouw bedrijf of afdeling ontwikkelt zich, en daar wil je de rest in meenemen, alleen zij blijven liever doen wat ze altijd al deden

Dit waren de punten waar ik ook tegenaan liep.

Beeld je eens in dat:

  • Dat de reactie op je mail of je vraag al binnen is voor de deadline

  • Je voorstel of je plan moeiteloos wordt overgenomen

  • Dat je offerte zo slim is gepresenteerd dat je er elke concurrent mee verslaat

  • Dat je medewerkers toch gemotiveerd blijven ook als zit het even niet mee

Wat zou dat voor jou betekenen?

Dit Smiley-gevoel?

Wil jij de smiley in je functie hebben?

Dan nodig ik je graag uit voor de gratis lezing Braingame.

21 november 2019 in het Parktheater in Eindhoven

Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Helaas het event is vol, je kunt je niet meer aanmelden.

Wat ga je ervaren?

Een presentatie vol inspiratie en experimenten waarin in ik jou laat ervaren hoe jij het onbewuste deel van het brein kunnen activeren en vertalen jouw dagelijkse praktijk. We doen dat aan de hand van het boek Breinspel.

De technieken die ik in deze lezing laat zien, kunnen door iedereen de volgende dag direct in de praktijk worden gebracht.

Waarom?

Ze voldoen aan deze voorwaarden:

1. Ze zijn simpel en je hebt ze elke dag bij je

2. Ze zijn gratis en hebben altijd effect

3. En ja, ik heb ze de afgelopen jaren zelf getest

Wie is drs. Chantal van den Berg?

Ik ben drs. Chantal van den Berg en gespecialiseerd in Neuromarketing en Neurowetenschappen. Ik liep een hele tijd rond met een vraag in mijn hoofd. Dit was dit vraag: Zou het niet geweldig zijn als ik dingen van anderen als vanzelf gedaan krijg? Maar hoe kreeg ik dat voor elkaar?

Tot 2007 merkte ik dat ik teveel in de wachtstand stond. Mijn plannen kreeg ik met pijn en moeite van de grond en de resultaten waren oké, maar konden beter. Ik kon niet goed omgaan met weerbarstige collega’s of kreeg mijn team niet snel genoeg vooruit.

Wie werkte er het hardst? Ik, met te weinig resultaat.

Tot 1 artikel mijn leven veranderde en mij liet zien dat ik veel meer vooraf kon inzetten zodat ik meer impact en invloed had op anderen. Dat artikel werd de basis van mijn fascinatie voor het brein.

Ik ging alle literatuur bestuderen en in mijn werk toepassen en alsof er een wonder gebeurde: alles verbeterde. Het meest bizarre was… Het waren zulke simpele technieken met zulke mooie resultaten, dat ik niet begreep waarom ik ze niet eerder had geleerd maar vooral ook bewuster had ingezet.

Toen ik in 2013 ondernemer werd begon ik mijn technieken ook daar toe te passen en ja, ook hier merkte ik dat het werkte.

Toen werd het tijd dat ik ze aan iedereen wilde vertellen en zo geschiedde.

Sinds 2013 deel ik die kennis via lezingen in Nederland en daarbuiten. Eind 2017 kreeg ik steeds de vraag of mijn kennis ook terug te lezen in een boek. Dat boek met de titel Breinspel bracht ik uit eind 2018 uit, dat binnen 6 weken een bestseller werd. Een tweede boek zal in 2020 verschijnen.

Helaas, het event is vol

Wil toch de tips weten over hoe je het brein in kan zetten en in de toekomst een lezing bijwonen?
Volg Chantal dan op LinkedIn daar publiceert ze de openbare lezingen.

Wat is Breinspel?

Breinspel is het boek waarin je leest hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen.

Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke beslissing is het resultaat van een spel tussen jouw brein en het brein van de ander.

Daarom is het boek ook opgebouwd als een spel. Je krijgt in het boek de spelonderdelen stap voor stap uitgelegd.

Breinspel behandelt 15 uitgewerkte spelsituaties. Commerciele, leidinggevende en persoonlijke situaties uit de praktijk waarbij mensen de behoefte hebben aan meer controle en invloed. Zie het als een script dat je gebruikt voor elk van de 15 situaties.

Benieuwd naar alle toepassingen uit boek Breinspel voor jouw situatie? Ben voor op de rest en bestel alvast het boek.

Prijs: 25,-

Vragen en Antwoorden

Hoe werkt aanmelden?

Je kunt je in 1 klik aanmelden door je naam en e-mailadres in te vullen via het invulformulier. Heb je al een account bij het Parktheater dan kun je ook daar je ticket bestellen. Deze lezing wordt je gratis aangeboden. Na je aanmelding ontvang via een aparte mail de bevestiging van je aanmelding. We gaan er van uit dat wanneer je je aanmeldt je ook komt naar de lezing, want het aantal plaatsen is beperkt.

Kan ik meerdere tickets bestellen?

Als je meerdere mensen wilt aanmelden, stuur dan de link naar deze pagina: https://breinspel.nl/braingame-parktheater-lezing/ door of stuur na je aanmelding een mail via chantal@breinspel.nl en geef het aantal personen door.

Wat is de tijd van de lezing?

De lezing begint om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 15.45 uur is de ontvangst en naderhand nog met de andere deelnemers napraten of netwerken.

Op welke locatie wordt de lezing gehouden?

De lezing vindt plaats in het Parktheater te Eindhoven. Het adres is Theaterpad 1. Je kunt bij het theater parkeren (betaald).

Moet ik het boek Breinspel gelezen hebben?

Nee, dat is niet nodig. Wat we gaan doen is allemaal terug te lezen in het boek. Wil je toch alvast lezen, bestel je exemplaar dan alvast.

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Als je nu al vooraf twijfelt of je erbij kunt zijn, dan vraag ik je om je niet aan te melden. Want als het interessant is, en ik garandeer je dat dat zo is, dan is een uur van je tijd de minste investering met het hoogste resultaat. Want de resultaten die jij bereikt met mijn technieken die ik daar vertel, zijn wetenschappelijk en in de praktijk getest en bewezen.

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur dan een mail met je vraag naar chantal@breinspel.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op je vraag.

Op alle lezingen van Chantal zijn haar algemene voorwaarden en privacystatement van toepassing. Wil je deze nalezen dan kan dat hier