Trainingsmethode met coaching dat je het onbewuste brein als een professional gaat benutten!

Heb jij een inspirerende lezing gevolgd van Chantal en het boek gelezen met direct toepasbare tips?

Ben je verrast door de werking ervan?

Wil je er nog meer van weten, de kennis uitbreiden en ze tot persoonlijke vaardigheden gaan ontwikkelen?

Dat kan, tenslotte kan je bijvoorbeeld veel boeken lezen over bijv. voetballen waarna je een balletje kan trappen,……. Dat wil nog niet zeggen dat je een professional bent.

Evikazia Groep heeft een trainingsmethode gecombineerd met coaching ontwikkeld die ervoor zorgt dat je het onbewuste brein als een professional gaat benutten!

Hoe zou het voor je zijn:
 Wanneer je gesprekken kunt voeren met gemiddeld 28 tot 36% minder gesprekstijd met een hoger eindresultaat?
 Je in sales met dezelfde beschikbar tijd meer gesprekken voert en daarmee tevens jouw score verhoogd?
 Je als manager je medewerkers meer zelfredzaam laat functioneren waardoor je meer tijd besteed aan management, groei van de organisatie i.p.v. je tijd te besteden aan brandjes blussen in de uitvoering? Vaak onder het mom, ik doe het zelf maar, dan weet ik dat het goed gaat.
 Jij in een team makkelijker acceptatie verkrijgt i.p.v. weerstand bij vragen of ideeën ongeacht het hiërarchisch niveau?

Wil je het weten?

Net zoals je het nu beheerst om vanuit een automatisme met je auto van A naar B te rijden zonder schade wordt met de Eskipan Methode jouw brein getraind en gecoached dat de gestelde vragen volmondig met ja beantwoord worden!
Je kan jezelf ongetwijfeld herinneren hoe intensief het was om zelfstandig je 1e autorit naar een goed einde te brengen zonder een instructeur naast je en hoe je na rijervaring van A naar B rijdt zonder erbij na te denken.

Hier heb nog een paar vragen voor je voordat je verder gaat lezen om technieken van breinspel je eigen te maken:
 Wil je trucjes vanuit communicatietechnieken om kortstondig de ander te manipuleren of wil je die vaardigheden die bij jouw persoonlijkheid passen?
 Ga je voor kortstondig resultaat zoals vele mensen ervaren vanuit trainingen of wil je dat het net als het leren fietsen, je het nooit meer verleerd?
 Wil jij ook weten wat de onderliggende redenen zijn van de valkuilen en de mogelijkheden waarmee jij je eigen onbewuste brein vanuit je eigen persoonlijkheid en wat het effect daarvan op anderen is?
 Wil jij weten hoe jij het onbewuste brein van de ander geaccepteerd kan activeren waarbij zij zich prettig voelen?
 Wil je dat het uiteindelijk net zo makkelijk vanuit je onbewuste brein toepasbaar is als het autorijden nu is?

Als je één of meerder vragen met ja beantwoord is de Eskipan methode de moeit waard om beoordeeld te worden.

De navolgende informatie geeft een indruk van de door Evikazia ontwikkelde Eskipan© methode en hierin laten wij niet “het achterste van de tong” zien. De reden is dat analyse en onderbouwing van trajecten voor diverse situaties verschillend zijn vanuit functie, branchegerichtheid, huidige situatie en doelstelling.

Wat de Eskipan© trainingsmethode zeker te bieden heeft is dat:
 Men vanuit zichzelf een gesprek sterker positief gaat beïnvloeden.
 Men inzicht heeft in wat de eigen manier van communicatie doet met anderen en anderen voor invloed hebben op jou.
 Men absoluut met toepasbare interactieve (neuro)communicatie in 1 op 1 situaties en voor groepen het onbewuste brein activeert waardoor mensen in actie komen en acceptatie van jouw boodschap extra wordt versterkt.