Wie is Chantal van den Berg

drs. Chantal van den Berg (1971) is spreker, auteur en expert op het gebied van Neuromarketing. Met een commerciële HBO-opleiding en een universitaire studie Bedrijfswetenschappen op zak werkte ze 20 jaar bij zowel kleine als grotere bedrijven in diverse branches. Van het verkopen van frietbakjes en verzekeringen tot aan het adviseren van directies en leiding geven aan een team van 25 medewerkers. Haar klanten waren divers: van bedrijven met 3500 medewerkers, maar ook MKB-bedrijven met 50 medewerkers tot aan en mensen die zelfstandig ondernemer zijn. In die tijd ontwikkelde ze haar expertise over Neuromarketing.

Ze besloot dat haar kennis en ervaring over hoe je het onbewuste brein kunt activeren zodat mensen keuzes maken en in actie komen voor iedereen toegangelijk moest zijn. Nu is ze een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. Naast haar presentaties, seminairs en masterclasses adviseert ze het bedrijfsleven met praktische toepassingen op dit vakgebied. Ook wordt ze regelmatig geraadpleegd als deskundige bij onderzoeken op hogescholen en universiteiten.

Een greep uit bedrijven en netwerken waar Chantal over Neuromarketing heeft mogen toepassen, adviseren of presenteren:

AccountXperts, Allianz, Anja Moortgat, ABP, Avans Hogeschool, BNI, de Broekriem, Case Support, CC-03, Drukke Dames, Eric de Meij, Feenstra, GO4SLAM, IAK Verzekeringen, Jetchair, Kaatje Jans, Korein Kinderplein, KSS, London Fashion School, Loyalis, ManagersEQ, M2 beveiliging, MKB groeit, Nobleo, Novotel, Patty Post, Rabobank, ROC Horizon, ROC Tilburg, Skar, SI Coffee Solutions, Steigerhoutpassie, Summa College, OchtendspitsXL, Universiteit van Groningen, Stichting Venloop en Versplatform.

Volg Chantal van den Berg
Zo blijf je via Linkedin op de hoogte van nieuwe onderwerpen op het gebied van Neuromarketing.