Wat kun je doen als je graag met Neuromarketing aan de slag wilt om het in jouw bedrijf toe te passen, maar geen behoefte hebt aan een lezing?

Dan heb ik de perfecte oplossing voor je. Omdat mijn focus het geven van lezingen is, werk ik samen met een aantal partners op verschillende gebieden die mij en mijn vakgebied goed kennen. Zij weten precies hoe ze Breinspel vertalen in de voor jou gewenste richting. Of dat nu coaching, marketingondersteuning of strategie is.

Ik stel graag Rico, Roy en Thijs aan je voor.

Zoek je coaching? Daarvoor werk ik samen met Rico in ’t Ven

Zoek je verbetering van je offertes? Daarvoor werk ik samen met Johan van Laerhoven

Zoek je marketinginvulling? Daarvoor werk ik samen met Thijs Sijlaar

Zoek je marketingstrategie? Daarvoor zoek ik wellicht jou!

Coaching: Rico in ’t Ven

Wie is Rico?

Rico heeft vanuit meer dan 24 jaar ervaring, studie, trial en error en training de zeer succesvolle Eskipan® methode ontwikkeld. Deze heeft zich reeds tien jaar bewezen in de praktijk en is erop gericht om met hands-on mentaliteit het team- en individueel resultaat in communicatieve vaardigheden en neurocommunicatie te verhogen.

Rico’s diensten

Je hebt ongetwijfeld veel inspiratie opgedaan tijdens een motiverende lezing van Chantal en haar uniek boek. Stel je eens voor het toe te kunnen passen vanuit je automatisme zoals je autorijden beheerst. Hoe zou dat zijn voor je?

De Evikazia Groep biedt mogelijkheden van persoonlijke training gecombineerd met coaching in een op een sessies om dat voor je te realiseren. De Evikazia Groep heeft daarvoor de Eskipan® methode ontwikkeld en past deze sinds 10 jaar succesvol toe.

Vanuit de lezing en het prachtige boek leer je persoonlijk de vaardigheden om het brein van je gesprekspartner te activeren. In de sessies met Evikazia Groep ervaar je tevens hoe de ander jou ‘leest’ in het onbewuste brein en hoe je met aansluitende vaardigheden, zowel verbaal als non-verbaal, in je functie vanuit je eigen persoonlijkheid de acceptatie bij je gesprekspartner verhoogt met gemiddeld 24 tot 36 % minder gesprekstijd.

Breinspel gecombineerd met de persoonlijke begeleiding volgens de Eskipan® methode is als Mercedes en Lewis Hamilton in de formule 1. Een topteam.

Met Enthousiaste groet,

Rico in ’t Ven

Neem contact op met Rico

Offertes: Johan van Laerhoven

Wie is Johan?

Johan heeft al meer dan 20 jaar verkoopervaring in een B2B omgeving. Traditionele verkooptrainingen geven je de basis en de rest moet je zelf ontdekken. Hij is doorlopend op zoek naar wat anderen motiveert en staat open voor innovaties in techniek en aanpak. Hij maakt écht verbinding met mensen en helpt je in je ontwikkeling om concrete resultaten te behalen.

Johans diensten

De beste offertes bevatten een persoonlijk verhaal en zijn klantgericht. Stel je voor dat je klant jouw offerte leest en hij precies herkent waar hij met jou over gesproken heeft, wat zijn kritische factoren zijn en hoe hij het liefst geholpen wil worden. Je offerte is een feest van herkenning en dus waardevoller. Je klant trekt maar één conclusie: “Die heeft me begrepen”. De kans dat de offerte omgezet wordt in opdracht stijgt dus aanzienlijk. Het is aantoonbaar dat, door de tijd te nemen om een offerte persoonlijk en relevant te maken, de kans op succes aanzienlijk groter is. Daardoor ga je uiteindelijk in gesprek over de inhoud in plaats van de prijs.

We veranderen de manier van offreren door er echt verbinding te maken. De handtekening is dan de meest logische vervolgstap. Dit doen we door 3 elementen te uit te lichten:Inhoud, Beleving en het Proces:

  • Inhoud: Wat vertel je over jezelf, over de klant en over de situatie? Hoe concreet en duidelijk is je boodschap, je toegevoegde waarde en aanbod
  • Beleving: Sluit de beleving en uitstraling van de offerte aan bij andere uitingen (bijv website of presentatie-materiaal)?
  • Proces: Welke vragen stel je vooraf? Hoe maak je het offerte-proces zo efficiënt mogelijk? Hoe leg je de offerte bij de klant neer en wat doe als als hij daar eenmaal ligt?

Er zaten voorheen al kleine elementen van het Breinspel in de offertes van Johan, maar na het lezen van het boek is Johan de technieken verder gaan toepassen om offertes nóg succesvoller te maken.

Met hartelijke groet,

Johan van Laerhoven
SalesValues

website: http://www.salesvalues.nl

telefoon: 085-0606280

e-mail: breinspel@salesvalues.nl

Neem contact op met Johan

Marketinginvulling: Thijs Sijlaar

Wie is Thijs?

Thijs Sijlaar (1984) werkte jarenlang voor reclame- en internetbureaus, voordat hij een jaar of tien geleden InternExtern startte. Hij heeft zowel op theoretisch (Msc. Communicatie- en informatiewetenschappen) als op uitvoerend vlak veel bagage op de terreinen consumentengedrag, (online) communicatie en vormgeving.

Thijs’ diensten

Het boek Breinspel bevat een overweldigende hoeveelheid technieken en ideeën die toe te passen zijn op marketingcommunicatiemiddelen zoals je website, social media en brochures. Maar misschien voelt het wel een beetje té overweldigend. Als ‘ik weet nu wel wát ik wil gaan doen, maar nog niet zo goed hoe…’ Hoe vaak gebeurt het niet dat je goede plannen uitstelt, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen, en het er daardoor uiteindelijk helemaal niet van komt?

Stel je eens voor dat je een partner hebt die je begeleidt met het toepassen van de breinspeltechnieken op je communicatiemiddelen. Die je helpt met het bouwen of aanpassen van je website en de vormgeving van je brochures, zodanig dat neuromarketingtechnieken daarin helpen je klanten te overtuigen. Hoeveel rust zou het geven als je dit werk kunt neerleggen bij iemand die snapt wat de breinspeltechnieken voor je kunnen betekenen en die samen met jou gaat werken aan de exacte invulling?

InternExtern helpt ondernemers al zo’n tien jaar met het ontwikkelen van marketingmaterialen en al tien jaar doen wij dat met veel passie voor consumentenpsychologie en neuromarketing. Ook de technieken in het boek Breinspel spelen daarin een belangrijke rol.

Klinkt dit goed? Dan gaan we graag een eerste gesprek vrijblijvend met je aan, om samen te kijken wat we kunnen bereiken.

website: http://internextern.nl

telefoon: 06 53 92 95 93

e-mail: breinspel@internextern.nl

Neem contact op met Thijs

Marketingstrategie: vacant

Wie zoeken we?

We zoeken een partner die houdt van het vak marketing. Iemand die goed is in waardeproposities en marketingstrategie. Die kennis of ervaring heeft met het vakgebied Neuromarketing of Neurowetenschappen. 

Wat heb ik je te bieden:

  • Een superleuk team van partners die allen gek zijn van het brein op ieder hun eigen vakgebied
  • Een manier om mensen die graag ondersteuning hebben in te kunnen vullen, omdat mijn focus alleen op lezingen is
  • Een eerlijk en simpel model waarbij we elkaar belonen voor het aanbrengen van elkaars klanten

Heb je interesse om partner te worden van het team? Neem dan contact met Chantal op via de button hiernaast.

Neem contact op met Chantal