Wil, Ed en Frank hebben een probleem…

Ik geef vaak teveel weg bij een salesgesprek om mijn expertise aan te tonen. Klanten zien dit als een gratis oplossing. Dit levert goodwill op maar geen omzet? Hoe kan ik dat veranderen?

Wil, is accountmanager en heeft een probleem bij zijn salesgesprekken

Ik ben een goede installateur en heb veel expertise. Hoe wordt ik als ZZP-er gekozen en niet die grotere partij die beter, succesvoller lijkt omdat ze groter zijn of meer reclame maken?

Ed, wil als ZZP-er gekozen worden als leverancier boven een grotere partij

Ik merk dat klanten over hun huidige leverancier ontevreden zijn, maar toch niet de beslissing nemen om over te stappen naar mijn bedrijf.
Wat zou ik daar aan kunnen doen?

Frank, is directeur van adviesbedrijf en potentiele klanten willen niet overstappen

Zij benaderden mij met deze persoonlijke vragen

na een van mijn lezingen over hoe je het onbewuste brein kan activeren. 

Ik gaf ze de oplossing

De oplossing bestond uit een van de technieken uit het boek Breinspel met een persoonlijke touch. Het basisadvies wat ik hun meegaf was het volgende:

 • Will verwees ik naar het Perspectief van blz. 76
 • Ed kreeg het advies om de Breinspelsituatie Vertrouwen van blz. 238 toe te passen
 • Frank kon ik helpen met de Naam en Faam techniek van blz. 101

De persoonlijke touch vulde ik in met de vertaling van dit advies naar hun persoonlijke situatie. Met die input gingen ze op pad.

De resultaten van Wil, Ed en Frank:

 • Wil’s goodwill is omzet geworden
 • Ed is de grotere partijen nu te slim af
 • Frank krijgt meer overstappers

Heb jij zo’n vraag waar je graag mijn advies als Neuromarketing expert over wil?

Ik nodig je graag uit voor het seminar Breinspel in de Praktijk.

29 augustus 2019 in Eindhoven

12 september 2019 in Utrecht

12 november 2019 in Breda

Tijd: 20.00 – 21.30 uur

Heb je het boek Breinspel al? Bestel dan een ticket van 24,- voor jouw voorkeurslocatie

Heb je het boek Breinspel nog niet? Bestel dan de combinatie van het fysieke boek en ticket voor 49,- voor je favoriete locatie.

Wat houdt het seminar Breinspel in de praktijk in?

Tijdens het 1,5 uur durende seminar gaat Chantal je uitleggen hoe je dezelfde resultaten haalt zoals Wil, Ed en Frank. Je ontmoet Chantal persoonlijk en krijgt advies over je eigen persoonlijke vraag.

Dit is wat je kan verwachten:

 1. Je gaat Breinspel ervaren aan de hand van de 5 onderdelen van het Breinspel
 2. Je leert de meest waardevolle lessen uit het boek en Chantal deelt haar persoonlijke ervaringen hoe ze Neuromarketing heeft toegepast
 3. We bespreken de praktijkvragen en je gaat zien hoe je Breinspel daarbij gebruikt
 4. Je gaat naar huis met de slimme woorden die mensen direct tot actie laten overgaan
 5. Er is ruimte gereserveerd voor een live vraag&antwoord sessie voor brandende vragen

Wat is Breinspel?

Breinspel is het boek waarin je leest hoe je het onbewuste brein kunt inzetten om mensen keuzes te laten maken en in actie te laten komen.

Je kunt dit morgen direct zelf in de praktijk brengen met technieken die je elke dag bij je hebt, gratis en doeltreffend zijn. Want elke beslissing is het resultaat van een spel tussen jouw brein en het brein van de ander.

Daarom is het boek ook opgebouwd als een spel. Je krijgt de spelonderdelen stap voor stap uitgelegd.

Breinspel behandelt 15 uitgewerkte spelsituaties. Commerciele, leidinggevende en persoonlijke situaties uit de praktijk waarbij mensen de behoefte hebben aan meer controle en invloed. Zie het als een script dat je gebruikt voor elk van de 15 situaties.

Vijf dingen die Breinspel je zeker gaat brengen:

 1. Hoe je vooraf kan voorspellen hoe een gesprek gaat verlopen
 2. De echte praktijk om Neuromarketing zelf toe te passen in je bedrijf
 3. Wat je kan doen zodat je anderen vanzelf meekrijgt in je standpunt
 4. Het jezelf zo krachtig neerzetten dat je er het meeste uit haalt
 5. Hoe je extra succesvol wordt in het ondernemen door Neuromarketing

Wie is Chantal van den Berg?

Ik ben drs. Chantal van den Berg en gespecialiseerd in Neuromarketing en Neurowetenschappen. Ik liep een hele tijd rond met een vraag in mijn hoofd. Dit was dit vraag: Zou het niet geweldig zijn als ik dingen van anderen als vanzelf gedaan krijg? Maar hoe kreeg ik dat voor elkaar?

Tot 2007 merkte ik dat ik teveel in de wachtstand stond. Mijn plannen kreeg ik met pijn en moeite van de grond en de resultaten waren oké, maar konden beter. Ik kon niet goed omgaan met weerbarstige collega’s of kreeg mijn team niet snel genoeg vooruit.

Wie werkte er het hardst? Ik, met te weinig resultaat.

Tot 1 artikel mijn leven veranderde en mij liet zien dat ik veel meer vooraf kon inzetten zodat ik meer impact en invloed had op anderen. Dat artikel werd de basis van mijn fascinatie voro het brein.

Ik ging alle literatuur bestuderen en in mijn werk toepassen en alsof er een wonder gebeurde: alles verbeterde. Het meest bizarre was… Het waren zulke simpele technieken met zulke mooie resultaten, dat ik niet begreep waarom ik ze niet eerder had geleerd maar vooral ook bewuster had ingezet.

Toen ik in 2013 ondernemer werd begon ik mijn technieken ook daar toe te passen en ja, ook hier merkte ik dat het werkte.

Toen werd het tijd dat ik ze aan iedereen wilde vertellen en zo geschiedde.

Sinds 2013 deel ik die kennis via lezingen in Nederland en daarbuiten. Eind 2017 kreeg ik steeds de vraag of mijn kennis ook terug te lezen in een boek. Dat boek bracht ik uit eind 2018 en dit seminar is ook gebaseerd ook dit boek dat Breinspel heet.

Interesse in het seminar?
Maak dan NU je keuze

IK HEB HET BOEK BREINSPEL AL IN MIJN BEZIT

Dat is mooi, want dan heb je alleen een ticket voor jouw voorkeurslocatie nodig

Prijs: 24,-

IK HEB HET BOEK BREINSPEL NOG NIET IN MIJN BEZIT

Bestel dan vandaag de combinatie van het fysieke boek en ticket voor je favoriete locatie.

Prijs: 49,-

Vragen en Antwoorden

Hoe werkt bestellen?

Je bestelt een ticket voor het seminar of het boek + seminar via mijn bestellingensysteem. De prijzen zijn inclusief BTW Je kunt betalen via Ideal, Paypal of Soort. Na je betaling ontvang via een aparte mail ontvang je het ticket voor het seminar in de vorm van een persoonlijke voucher en de factuur voor je administratie. Je ontvangt een separate mail met je toegang tot de luisterversie. Het boek wordt apart verstuurd en vier weken voor het seminar krijg je via de mail de mogelijkheid om je persoonlijke vraag op te geven.

Kan ik meerdere tickets bestellen?

Je ticket is gekoppeld aan het boek, dus bij het ticket met boek kan je natuurlijke meerdere tickets bestellen waardoor je ook meer exemplaren van het boek  ontvangt. Als je een exemplaar van het boek hebt, dan kun je maar 1 ticket voor het seminar bestellen. Het is dus niet mogelijk om een los ticket te kopen als je geen exemplaar van het boek hebt.

Ik heb het e-book gekocht, kan ik dan ook komen?

Jazeker, dat is geen probleem. Zorg dan wel dat je kunt aantonen dat je het e-book hebt gekocht, bijvoorbeeld via een factuur van de online boekhandel waar je het hebt gekocht.

Wat zijn de tijden van het seminar?

Het seminar is altijd op een dinsdag of donderdag en begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur is de ontvangst en tussendoor is een korte pauze. Uiteraard kun je naderhand nog met de andere deelnemers napraten.

Moet ik het gehele boek gelezen hebben?

Nee, dat is niet nodig. Alle onderdelen worden duidelijk uitgelegd en wat we gaan doen, dat is met name ervaren en toepassen. Het is wel handig als je je boek meeneemt.

Op welke locaties worden de seminars gehouden?

Op dit moment zijn er voor de seminars 2019 drie locaties: Novotel Eindhoven, Novotel Breda en IBIS Utrecht. Bij alle hotels kun je gratis parkeren en ze zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Wil je van te voren nog dineren bij een van de hotels dan nodigen de gastheren je van harte uit met een heerlijk diner.

Kan ik ook gasten, collega’s of medewerkers meenemen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Bestel voor degene die je mee wilt nemen het ticket met boek. Bij de bestelling kun je aangeven waar we het naar toe mogen sturen.

Kan ik het seminar cadeau geven?

Zeker, het is een geweldig mooi cadeau zelfs. Wanneer krijg je nu een boek met een seminar erbij cadeau? Wil je dus iemand verassen, geef dan het boek met het seminar ticket cadeau. Je kan namelijk in het bestelproces aangeven waar we het boek en ticket naar toe mogen sturen en je kunt het voorzien van een persoonlijke tekst.

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Je kunt dan je ticket of ticket met boek overdragen aan iemand anders. Geef je wijziging door via info@sprekerchantal.nl omdat we namelijk op de locatie met een gastenlijst werken.

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur dan een mail met je vraag naar info@sprekerchantal.nl en je krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op je vraag.

Op alle soorten tickets zijn de algemene voorwaarden en het privacystatement van toepassing. Wil je deze nalezen dan kan dat hier